Een mooi buikje gevuld met liefde …

Een baby'tje op komst, wat een prachtig nieuws! Alvast een dikke proficiat aan de toekomstige ouders. Naast het shoppen van schattige babykleertjes en het aanleggen van een heuse voorraad luiers, brengt een zwangerschap nog een bijzonder moment met zich mee: het kiezen van doopsuiker en geboortekaartjes om de geboorte van jullie schatje te vieren ...

 

 

20210119 153259

20210119 153259

Grote WIN-actie voor toekomstige ouders

We kijken ernaar uit om van deze heuglijke gebeurtenis een onvergetelijk moment te maken. Samen met jullie willen we graag het pérfecte geboortekaartje en bijpassende geboortecadeautjes uitzoeken. Daarom geven we maar liefst 3 kortingsbonnen t.w.v. € 250, 150 en 50* weg aan aanstaande mama’s en papa’s! Hoe kun je winnen?

 

 Stap 1

Maak een afspraak. Dan bekijken we samen jullie wensen voor doopsuiker en geboortekaartjes.

 

Stap 2

Like onze Facebookpagina, Instagrampagina en tag eventueel andere toekomstige mama's of papa's die volgens jou ook een kortingsbon verdienen.

 

Stap 3

Na het plaatsen van een bestelling is jullie deelname gevalideerd.

 

De Grote WIN-actie loopt t.e.m. 15 maart 2021. Hebben jullie het geluk om als een van de winnaars te worden uitgeloot, winnen jullie één van de drie waardebonnen. We nemen dan graag persoonlijk contact met jullie op om het leuke nieuws te vertellen, maar we maken de gelukkige winnaars ook bekend tegen eind maart op Facebook! Kortom, jullie lopen ons fijne nieuwtje zeker niet mis! Bovendien wordt de korting dan onmiddellijk verrekend op jullie bestelling.

* Deelname enkel geldig bij bestelling van zowel doopsuiker als geboortekaartjes. Enkel voor bestellingen geplaatst tussen 25-01-2021 en 15-03-2021. Niet cumuleerbaar met andere kortingen.

 

 

Vul hieronder je gegevens in en wij contacteren je om een afspraak vast te leggen.

 

* verplicht veld
 
 
 

20210119 153259

20210119 153259

20210119 153259

Doopsuiker

Bij Doopsuiker Symphony hebben we voor elk wat wils. Gaan jullie graag voor een combinatie van zilverkleurige en witte suikerbonen gepresenteerd in een glazen potje, vergezeld van bijpassende lipbalsem? Of wat dachten jullie van een mini-kaarsje met houten wiek, afgewerkt met een gepersonaliseerde sticker, in combinatie met huisparfum? Of gaan jullie liever zelf aan de slag? Dat kan ook! Bij ons vind je alles om je eigen geboortegeschenkjes te ontwerpen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos, of toch bijna ;)

Komen jullie liever volledig uitgewerkte realisaties bekijken? Ook dat is mogelijk. In onze winkel vind je maar liefst 80 voorbeelden in een presentatiestuk. Zo zie je meteen hoe onze realisaties bij jullie thuis of op de materniteit de tweede blikvanger in de ruimte kunnen zijn!

 

 

20210119 153259

20210119 153259

20210119 153259

Geboortekaartjes

Ook voor het kiezen van geboortekaartjes staan wij voor je klaar. Zo hebben we een uitgebreid gamma aan standaardkaarten, maar ook voor gepersonaliseerde kaarten kunnen jullie bij ons terecht. In samenwerking met een fotografe gespecialiseerd in newbornfotografie leggen we graag prachtige foto’s van jullie pasgeboren spruit vast. Want wat is er mooier dan jullie lieve schat die op zijn of haar eigen geboortekaartje straalt? Of als jullie een welbepaalde foto of tekening in gedachten hebben, kan deze ook verwerkt worden in jullie kaartje. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan foliekaarten. Wil je graag wat inspiratie opdoen? Klik dan snel op deze link voor talloze voorbeelden en geniet …

 

Komen jullie liever volledig uitgewerkte realisaties bekijken? Ook dat is mogelijk. In onze winkel vind je maar liefst 80 voorbeelden in een presentatiestuk. Zo zie je meteen hoe onze realisaties bij jullie thuis of op de materniteit de tweede blikvanger in de ruimte kunnen zijn!

 

Hoe een afspraak maken?

2021 wordt het geboortejaar van jullie kleine schatje én allicht ook het einde van de corona-pandemie, dubbel hoera! Toch is er nog enige voorzichtigheid geboden. Daarom vragen we om met maximaal 2 personen naar jullie afspraak te komen. Je kan een afspraak maken door ons te bellen op 053 62 71 16 of 0473 26 51 60, een mailtje te sturen naar symphony@telenet.be of door een berichtje te sturen via het contactformulier onderaan deze pagina. Tijdens jullie bezoek kunnen we samen ideeën bespreken, uitwerken en/of concrete realisaties bekijken.

 

Wil je liever een digitale afspraak maken? Geen enkel probleem! Bel gerust, stuur een mailtje of vul het contactformulier in. Dan ontmoeten we jullie graag via Zoom, Skype, WhatsApp enz. en kunnen we samen realisaties bekijken, ideeën uitwerken en hét perfecte geboortekaartje en bijpassende geschenkjes voor jullie kleintje vinden.

 

We hebben alvast veel zin om jullie te ontmoeten en samen aan de slag te gaan én we kijken graag samen met jullie uit naar de geboorte van jullie wondertje!

 

Vele groetjes,

 

Leen en Inge

 

 

 

Vul hieronder je gegevens in en wij contacteren je om een afspraak vast te leggen.

 

* verplicht veld
 
 
 

Logo Facebook

Logo Instagram